О нама

Квалитет проведеног слободног времена јако је важан фактор у расту и развоју наше дјеце. Будући да дјеца велики дио слободног времена проводе у току радног времена родитеља, остаје нам јако мало времена које, у току радног дана, можемо квалитетно провести са дјецом. Стога се одабир мјеста и особа које проводе вријеме с Вашим дјететом намеће као једно од најважнијих питања.

Током наставе дјеца су збринута, али само на неколико сати. Након наставе преостаје још много како обавеза, тако и потреба за игром, покретом и забавом које наша дјеца требају да испуне. Такође, потребан им је и мирни дио дана током којег могу да се одморе и опусте.

Едукативни центар “Радозналац” представља нови, јединствен концепт, провођења квалитетног времена ван школе. Главни циљ нашег програма је да испуни све свакодневне обавезе малишана водећи рачуна о њиховим свакодневним потребама и коришрењем педагошких, одгојних и едукативних метода које су у складу са њиховим узрастом.

Програм Радозналца кроз забаву подмирује потребу наших малишана за покретом, забавом, али и редом, учењем и истраживањем. Наша дјеца кроз игру уче учити, истраживати, проучавати, помагати и дружити се. Користимо педагошке методе кроз које дјеца развијају самопоуздање, повјерење у пријатеље, знатижељу и одговорност. Такође желимо искористити и потенцијале, открити могућности, таленте и афинитете наших малишана како би на најбољи могући начин усмјерили њихово слободно вријеме.

Налазимо се у близини Основне школе “Кнез Иво од Семберије” у насељу Интергај у Бијељини. 

Наше радно вријеме је од 08 до 16 часова. Ми одводимо вашу дјецу у школу и доводимо их из школе у наше просторије. У том времену, дјеца у мањим групама, под стручним вођством и у простору прилагођеном за учење, рјешавају своје домаће задатке, уче, имају часове енглеског језика и читају лектире. 

Након што заврше школске обавезе, у простору посебно опремљеном за игру и забаву, дјеца се опуштају и кроз заједничку игру подстичу социоемоционални, интелектуални и физички развој. С обзиром на то да нам је јасна дјечија потреба за физичком активношћу, свакога дана водимо дјецу у шетње и у игру на зеленим површинама. У близини  Радозналца налази се игралиште и двориште у којем дјеца могу да се друже, играју и уче у природи.

Нашим радом желимо да ослободимо родитеље школских обавеза, да њихова једина обавеза буде квалитетно проведено вријеме са својом дјецом.

7667625_Mesa de trabajo 1

Зашто баш ми?

  • Наш модерно опремљен простор је у потпуности прилагођен дјеци и њиховим потребама;
  • Посебно бринемо о здрављу Ваше дјеце;
  • Нудимо превоз од школе до Радозналца;
  • Дјеца имају двије здраве ужине;
  • Стручни тим помаже дјеци у учењу и савладавању школских обавеза, писању задаће и др.;
  • Нудимо квалитетно осмишљене радионице и курсеве страних језика;
  • Организујемо разне креативне радионице;
  • Гарантујемо задовољтво ђеце и родитеља!

Сазнајте више о нашем програму